top of page

Laat mij maar schuiven

Schermafbeelding 2021-04-13 om 12.37.23.

Je bladert in een woontijdschrift en je bewondert de interieurs op de binnenkijkpagina's. Wat ziet het er bij sommige mensen toch bijzonder, persoonlijk en uitnodigend uit. Een zware eikenhouten kast tegen een überhip behang, een ruit wordt gecombineerd met een bloem en die glazen salontafel zou je zelf voorbijgelopen zijn, maar hier komt hij helemaal tot zijn recht. 

 

Je kijkt je eigen interieur rond en je mist iets. Je bent over het algemeen best tevreden, maar het mag wel iets unieker, kleurrijker en gedurfder. Je weet alleen niet hoe.

Ik kan je helpen bij de metamorfose van je interieur. Sinds mijn jonge jaren ben ik bezig met het optimaliseren van een interieur en zodoende zie ik al snel welke aanpassingen er nodig zijn om een ruimte meer karakter te geven. Ik heb een talent voor het combineren van patronen en kleuren. 

 

Ik schuif, verzet, haal weg en voeg toe. Ik combineer spullen die in het bezit zijn van de klant met nieuwe of met toffe tweedehands items die ik al jaren bij de kringloop op de kop tik. 

Na slechts een dagdeel schuiven heb ik jouw ruimte omgetoverd tot een uniek en samenhangend interieur dat is afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Je stuurt me foto's van de ruimte die ik ga aanpakken en van de kleine meubelen en accessoires die je eventueel op zolder hebt liggen. Deze kan ik vast gebruiken om het interieur persoonlijker en unieker te maken. Ik heb ook wat items meegebracht die in jouw ruimte goed tot hun recht gaan komen. Deze spullen kun je uiteraard van me kopen.

Na een dagdeel schuiven voel je je thuis in een uniek en samenhangend interieur dat is afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid.

Als bonus ontvang je een boekje met voor en na foto's en extra interieurtips.

De prijs van Laat mij maar Schuiven is € 400 exclusief btw en reiskosten

bottom of page