top of page

Laat mij maar schuiven

Villa vol Stijl-0655.jpg

Je bladert in een woontijdschrift en je bewondert de interieurs op de binnenkijkpagina's. Wat ziet het er bij sommige mensen toch bijzonder en uitnodigend uit. Een zware eikenhouten kast tegen een überhip behang, een ruit wordt gecombineerd met een bloem en die glazen salontafel zou je zelf voorbijgelopen zijn, maar hier komt hij helemaal tot zijn recht. 

 

Je kijkt je eigen interieur rond en je mist iets. Je bent over het algemeen best tevreden, maar het mag wel iets unieker, kleurrijker en gedurfder. Je weet alleen niet hoe.

Ik kan je helpen bij de metamorfose van je interieur. Als kind was ik al bezig met hoe ik een ruimte uitnodigender kon maken en zodoende zie ik al snel welke aanpassingen er nodig zijn om een interieur meer karakter te geven. Bovendien heb ik door al dat vele oefenen een talent gekregen voor het combineren van patronen en kleuren. 

 

Ik schuif, verzet, haal weg en voeg toe. Ik combineer spullen die je al hebt met nieuwe of toffe tweedehands items die ik bij de kringloop op de kop tik. Deze kun je uiteraard van me kopen.

Na slechts een dagdeel schuiven heb ik jouw ruimte omgetoverd tot een uniek en samenhangend interieur, afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. Een zeer persoonlijke plek waar je het liefst de hele dag wilt doorbrengen. 

Ben je enthousiast geworden? Maak dan een afspraak met me. Ik ontvang vooraf  graag wat foto's of een filmpje van de ruimte die aangepakt moet worden. Zo kan ik mezelf voorbereiden.  

Wanneer ik klaar ben met schuiven en verzetten en je interieur is helemaal naar je zin, maak ik foto's van het resultaat. Die verwerk ik in een boekje met daarbij eventueel nog wat extra interieurtips.

De prijs van Laat mij maar Schuiven is

€ 400 (exclusief btw en reiskosten).

Neem contact met me op via de onderstaande button.

bottom of page