Nieuwe Woning

Verhuizen is fijn, maar de weg ernaartoe blijkt voor veel mensen enorm stressvol. Want welke kleuren doen het goed in je nieuwe woning? Zijn er genoeg spullen om de ruimtes te vullen of moet je juist dingen wegdoen? Wil je behang of ga je voor gesausde muren? En waar komen de meubelen en accessoires het best tot hun recht?

Bij deze dilemma's wil ik je graag helpen. Voordat ik aan de slag ga, kom ik bij je langs om je wensen met je te bespreken. Ik ontvang graag een plattegrond van de ruimte(s) die ik mag stylen en als het mogelijk is, wil ik de nieuwe woning zien.

Op basis van ons gesprek, je meubelen en accessoires en de plattegrond maak ik een ingevulde plattegrond voor je en twee totaalbeelden, tekeningen die een beeld geven van hoe de ruimte eruit zal komen te zien. Ook krijg je een lijst met producten die eventueel nog aangeschaft kunnen worden en een lijst met tips.

Het Nieuwe Woning pakket kost

€ 490 exclusief btw en reiskosten. Boek je daar nog een stylinguurtje bij, dan kom ik een uur langs om alles te stylen. Deze extra optie kost € 65 exclusief btw en reiskosten.

* Een plattegrond

* Twee totaalbeelden

* Uitgewerkte lijst met producten

* Uitgewerkte lijst met praktische tips