top of page

Villa vol Spullen

Vorige week vrijdag en zaterdag heb ik een Duurzame Hebbedingen Verkoop gehouden bij mij thuis. Ik zag er als een berg tegenop en was ervan overtuigd dat niemand iets zou kopen, maar het tegenovergestelde was waar. Binnen de kortste keren was alles weg. Ik heb zelfs nog het één en ander via de telefoon verhandeld.


Zoals mijn meeste volgers weten, ben ik een enorme fan van de kringloopwinkels en ik ben dan ook regelmatig in zo'n zaak te vinden. Ik kick op dat gevoel van een verhoogde hartslag wanneer iets mijn aandacht trekt en blijkt dat het helemaal mijn stijl is. Meestal betreft het iets wat ik eigenlijk niet nodig heb, maar voordat ik dat besef, heb ik het al aangeschaft. Vandaar die tweejaarlijkse verkoop bij mij thuis.Ik probeer mensen niet alleen te

inspireren met mijn stijl, maar ook met mijn liefde voor tweedehands spullen. Gewoonlijk is het aanschaffen van gebruikte spullen goedkoper dan het kopen van nieuw, behalve wanneer je met mijn regelmaat winkelt. Wanneer je iets koopt wat gebruikt is, hoeft dat in ieder geval niet opnieuw gefabriceerd te worden. En waar ik helemaal blij van word, is het feit dat je bij de kringloop iets op de kop kunt tikken dat enig in zijn soort is. Wil je een persoonlijk interieur creëren, dan zijn unieke spullen onmisbaar.


Hoe zorg je er dan voor dat je huis geen uitdragerij wordt?

  1. Maak een mix van oud en modern,

  2. en zwart-witte streep, bijvoorbeeld een vaas, maakt alles direct 'strakker',

  3. Breng een oude prent naar de lijstenmaker, kies een fris passe-partout en een lichthouten lijst.
Ik ben trouwens alweer op pad geweest voor de voorjaarsverkoop en ik heb iets heel moois gescoord. Helaas voor jullie heb ik er al een bestemming voor. Deze lamp gaat 'shinen' in de logeerkamer.69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page